• Елвира Јовановић, председница ОФС Бор

  Елвира Јовановић, председница ОФС Бор

  Јуче 27. новембра у Мајданпеку у просторијама Скупштине општине  Мајданпек одржана је Изборна Скупштина Општинског фудбалскјог савеза Бор. Од 24 делегата скупштине, изборној седници је присуствовало 20. Једини кандидат за председника ОФС Бор је била по први пут у историји фудбаслког савеза једна дама, Елвира Јовановић, иначе председница ФК Мајданпек и потпредседница Скупштине општине Мајданпек, која је једногласно и изабрана. За своје сараднике у Извршном одбору је изабрала потпредседнике Ивана Пешића и Момчила Константиновића и осам чланова, Дејана Дуловића, Игора Маринковића, Енвера Рамакића, Дејана Павловића, Владимира Божића, Микија Јовановића, Вукашина Макуловића и Драгослава Поповића. Функцију генералног секертара ће као и у прошлом сазиву обављати Небојша Младеновић.

  По конституисању, нови састав Извршног одбора Општинског фудбаског савеза Бор између осталог једногласно је донео одлуку да се за председника Фудбаслког савеза борског округа предложи Драган Ђокић из Неготина који ту функцију и сада обаља.

  2711152

  Седница Скупштине Општинског фудбалског савеза Бор

  Остала два општинска савеза која припадају ФС Борског округа своје изборне скупштине су заказала у следећим терминима, ОФС Кладово 04. децембра и ОФС Неготин 12. децембра.

  Spread the love

  Posted by admin @ 09:46 for Архива Вести |