• грбБор, 14.04.2015. године

  Поступајући у складу са одредбама Правилника о фудбалским такмичењима Фудбалског савеза Србије, Генерални секретар Фудбалског савеза борског округа, у својству В.Д. комесара за такмичење и дисциплину, на седници одржаној дана 14.04.2015. године, а након консултација са председником ФС Борског округа, донео је следећу:

  О Д Л У К У

            Фудбалски клуб ,,Слатина,, из неготинске Слатине искључује се из такмичења у окружној лиги Бор, у такмичарској 2014/15. години, на основу одредаба Правилника о фудбалским такмичењима ФС Србије, чл.52,53 и 54.

            Фудбалски клуб ,,Слатина,, (Неготин) два пута неоправдано није одиграла првенствене утакмице у пролећном делу првенства и то са ФК ,,Слатина,, из Слатине и са ФК ,,Мајданпек,, из Мајданпека.

            Обзиром да је Слатина нови клуб у окружној лиги, савез је у јесењем делу имао разумевања и уважио оправдање за неодигране утакмице, али је дошло до неодигравања још две утакмице у пролећном делу првенства, па је донета одлука о искључењу из даљег так мичења.

            ФК ,,Слатина,, у наредној такмичарској сезони може да се такмичи у општинској лиги Неготин,

            Пошто је до искључења дошло у првој половини пролећног дела првенства, сви резултати Слатине се бришу и сматра се као да нису ни игране.

   

  Генерални секретар

  Вукомир Перић

  Spread the love

  Posted by admin @ 07:19 for Архива Вести |