• 0805151У петак 08. маја 2015. год. са почетком у 18,00 сати у Доњем Милановцу у Хотелу Лепенски Вир одржана је ванредна изборна Скупштина Фудбалског савеза Борског округа. Разлог за сазивање ванредне изборне Скупштине је оставка досадашњег председника Горана Лападатовића, те је до редовних избора на свим нивоима у фудбалској организацији који би требали бити одржани почетком 2016.године, изабрано ново руководство. Од укупно 33 члана Скупштине, писуствовало је 28 делегата. Седници Скупштине као гости су присуствовали и представници  ФС Региона источне Србије, потпреседник Драган Пантелић и генерални секретар Благоје Милошевић.0805152

  На предлог сва три општинска савеза (Бор,Неготин и Кладово), за председника је једногласно изабран Ђокић Драган, досадашнњи потпреседник и председник ОФС Неготин. На предлог новог председника ФС Борског округа Ђокића, такође једногласно је усвојен састав Извршног одбора кога ће чинити, два потпредседника, Иван Пешић и Радоје Ђуровић, и осам чланова и то из ОФС Бор Енвер Рамакић и Слободан Мршић, из ОФС Неготин, Богдан Гугић, Познан Стевановић и Милош Гагић, из ОФС Кладово, Зоран Илијевић и из два струковна удружења Игор Маринковић испред организације судија и Миодраг Никоић испред организације тренера.0805154

  У завршној речи председника Ђокића, чланови Скупштине су подржали став да је досадашња сарадња са ФС Региона источне Србије на челу са Гораном Милановићем и његовим сарадницима била изузетно добра и да му наш савез даје максималну подршку у даљем раду.

  По завршетку седнице Скупштине одржана је и прва-конститутивна седница Извршног одбора, на којеој је између осталог изабран Комесар за такмичење окружне лиге, тако да ће у наставку првенства ту дужност обаљати Момчило Констандиновић, а судије ће и даље делегирати досадашњи Комесар Иван Пешић.

  На крају овом приликом ФС Борског округа изражава велику захвалност Хотелу “ Лепенски Вир“ и ФК Пореч као домаћинима овог скупа јер су својим трудом и гостопримством учинили да све протекне на завидном нивоу.

  Spread the love

  Posted by admin @ 11:41 for Архива Вести |