• IMAG0075Јуче је у Кладову уз сарадњу  домаћина  ФК Бродоремонт ,одржана Kонференција клубова Окружне лиге Бор.Од 15 клубова, Конференцији је присуствовало 14 , а јединиа екипа која није имала свог представника је екипа ФK Радујевац.

  На самој седници, једногласно су усвојени извештаји комесара за такмичење за јесењи део првенства у Окружној лиги Бор,а по осталим тачкама клубови су информисани о досадашњем раду савеза и одлукама Управног одбора, везано за првенствено и куп такмичење уз договор о начину поштовања фудбалских прописа у циљу регуларности такмичења.

  IMAG0069Сви клубови у пролећном делу првенства задржали су своје термине за одигравање утакмица из јесењег дела првенства.Конференција је такође донела одлуку да се све утакмице 16.кола одиграју у суботу 15.марта због републичких и локалних избора у Бору и Неготину. Исто се Конференција изјаснила да се 22.коло комплетно одигра у суботу због Ускршњих празника, а да се последње 30.коло одигра у среду 11. јуна 2014. године. Коначан распоред се може преузети у секцији ТАКМИЧЕЊА .

  Две  заостале утакмице из јесењег дела, Кривељ – Кључ и Раднички – Рајац одиграће се у недељу 09. марта 2014. године са почетком у 15,00 сати.

  IMAG0077Након о Конференције клубова одржана је и 3. редовна Скупштина ФС Борског округа  на којој су донесене следеће одлуке:  

  1. Усвојен је записник са 2. редовне седнице Скупштине
  2. Усвојен је извештај о раду савеза за 2013. годину
  3. Усвојен је план рада за 2014. годину
  4. Усвојен је извештај Надзорног одбора
  5. Усвојен је финансијски извештај за 2013. годину
  6. Усвојен је финансијски план за 2014. годину

     

   

   

  Spread the love

  Posted by admin @ 19:27 for Архива Вести, Клубови |