• OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Председник ФС Борског округа, Горан Лападатовић са представницима клубова окружне лиге Бор

  Јуче је у Доњем Милановцу уз помоћ домаћина  ФК Пореч ,одржана Kонференција клубова Окружне лиге Бор.Од 16 клубова, Конференцији је присуствовало 15 , а једини одсутан је био представник ФK Кривељ, који је раније оправдао свој недолазак.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Комесар за делегирање судија Гагић Милош,пресденик Конференције Тадић Влада и комесар за такмичење Пешић Иван

  На самој седници, једногласно су усвојени извештаји комесара за такмичење за јесењи део првенства у Окружној лиги Бор,а по осталим тачкама клубови су информисани о досадашњем раду савеза и одлукама Управног одбора, везано за првенствено и куп такмичење уз договор о начину поштовања фудбалских прописа у циљу регуларности такмичења.

  Сви клубови осим ФК Слатина и у пролећном делу првенства задржали су своје термине за одигравање утакмица из јесењег дела првенства.  Слатина  ће  у пролећном делу своје утакмице уместо суботом играти недељом поподне. Коначан распоред се може преузети у секцији ТАКМИЧЕЊА .

  Такође, у секцији ДОКУМЕНТИ се може преузети и Правилник о медицинској зашти чланова Фудбалског савеза Србије о коме је било речи на седници , односно  Упутство о медицинским (систематским и контролним ) прегледима играча, тренера и судија.

  На крају је као информација саопштено да ће се после 5. или 6. кола одржати уједно и редовна Скупштина ФС Борског округа када се планира и још једна Конференција клубова у току такмичења.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Представници клубова Окружне лиге Бор

  Spread the love

  Posted by admin @ 14:35 for Архива Вести, Клубови |