• грбУ Неготину је 23. 12. 2013. гдине одржана 7. редовна седница Извршног одбора ФС Борског округа. Осим усвајања извештаја Комесара о такмичењу у јесењем делу окружне лиге донесено је још низ одлука које се тичу рада савеза у досадашњем и наредном периоду:

  1. Донесена је одлука да пролећни део првенства Окружне лиге Бор почне 15/16 марта 2014. године а да се заврши до 12. 06. 2014. год када почиње Светско фудбалско  првенство у Бразилу.  По том распореду поред 21. (ванредног) кола остављено је Конференцији клубова да одлучи да ли ће 28 коло одиграти у среду 28.маја или 30.коло у среду 11. јуна.Такође ће се Конференција клубова изјаснисти да ли ће се коло, односно утакмице које по распореду  падају да се играку за Ускрс, 20. априла, померити за суботу 19. април. 

  2. Конференција клубова окружне лиге биће одржана у периоду од 01. – 05. марта. Место и тачан датум одржавања ће бити накнадно одређени. Истог дана када буде одржавана Конференција клубова, заказана је и редовна Скупштина ФС Борског округа. 

  3. Обавезни семинар судија и делегта окружне лиге биће одржан у Кладову у хотелу „Ђердап“, пре почетка пролећног дела првенства.  У зависности од слободних термина, како неби дошло до поклапања са терминима виших лига, тачан датум ће бити накнадно одређен, а судије и делегати благовремено обавештени преко званичног сајта ФС Борског округа.

  4. Од пролећног дела првенства Окружну лигу Бор ће водити  директор лиге. За директора је изабран досадашњи комесар за такмичење, Иван Пешић, а за његовог заменика Дејан Дуловић.

  5. Усвојена је ранг листа судија на основу оцена делегата.

  6. Начелно је одређено да сви општински савези заврше КУП такмичење до 01. 05. 2014. године, а коначан распоред полуфиналних утакмица биће утврђен на следећој седници. 

  7. Усвојен је извештај о раду савеза за 2013. годину, а генерални секретар је задужен да исти достави канцеларији ФС Региона Исочне Србије и члановима скупштине савеза.

   8. Донесена је одлука да ССОС ФС Бор уместо Небојше Шијаковића за следећу седницу предложи другог члана у Извршни одбор ФС Борског округа.

  Spread the love

  Posted by admin @ 15:54 for Архива Вести |