• грбУ петак 11. децембра у Кладову од 18.00 сати је одржана Изборна Скупштина Општинског фудбаског савеза Кладово. Првобитно је била заказана за 04. децембар али је због недостатка коврума одложена за 11.12.2015. г. Од укупно 28 делегата скупштине, Верификациона комисија је утврдила да је присутно 23 делегата. За председника су се  кандидовала два кандидата Радоје Ђуровић и Никола Радановић али након што је Радоје Ђуровић повукао своју кандидатуру, делегати су већином гласова (22 за и један уздржан глас ), изабрали Николу Радановића за председника ОФС Кладово за мандатни период 2016-20120. год. Новоизабрани председник је као мандатар предложио за потпредседнике Јосипа Јордачијевића и Јована Добрића, а у састав Извршног одбора ушли су још Младен Фасујевић, Владимир Богојевић, Зоран Ђуровић, Бранибор Атанацковић, Бојан Солдатовић,  и Богоје Богојевић.

    И Општински фудбаски савез Неготин је дан касније 12. децембра од 12,00 сати одржао своју Изборну Скупштину. Од 43 делегата колико броји Скупштина ОФС Неготин, присутно је било 33 и све одлуке су донете једногласно. За председника је изабран Богдан Гугић, за потпредседнике Слободан Виденовић и Љубиша Станчуловић, а за чланове Извршног одбора Драган Ђокић, Југослав Ристић, Синиша Тодоровић, Влада Тадић, Саша Милошевић, Драгиша Ивковић, Витомир Челић и Горан Лападатовић.

    Према динамици изборних активности, Изборна Скупштина Фудбаског савеза борског округа се мора одржати у периоду од 15. јануара до 19. фебруара 2016. године.

    Spread the love

    Posted by admin @ 09:27 for Архива Вести |