• На VII редовној седници Извршног одбора ФС Борског округа, која је одржана дана 05.07.2017.године у Неготину одлучено је да јесењи део првенства Окружне лиге за сезону 2017/18 почне 19/20. августа 2017.године. На истој седници одлучено је и следеће:

  – Усвојен је извештај о такмичењу јесењег дела првенства Окружне лиге уз сагласност да се материјал достави клубовима за Конференцију.

  – Да Конференција клубова Окружне лиге Бор буде одржана периоду  од 05 до 10. августа 2017.године, а да ће се место одржавања одредити након доношења одлуке о коначном саставу лиге најкасније до 20. јула. За доношење одлуке овлашћен је Секретаријат ИО ФСБО чим буде познат коначан састав Зоне Исток и ко ће из оштинских лига као први ући у окружну лигу.

  –   Такође  ће тада, на секретаријату бити донесена одлука о коначном саставу листе судија и делегата јер је и она условљена са саставом листе судија и делегата на вишим лигама.

  – Да редовни семинар за судије и делегате буде одржан у Мајданпеку са могућношћу да за судије буде и дводневни ако се уклапа са терминима семинара виших лига, а најкасније до 12.августа. Датум, План, Програм и састница семинара ће бити накнадно објављени по ускладјивању са вишим лигама.

  –  Изабрани су Комесари за такмичарску 2017/18 годину. Дужност Комесара за такмичење ће обављати Познан Стевановић, а Комесара за делегирање судија Иван Пешић.

  – Донесена је одлука о суспензији клубова и судија који нису измирили дуговања по било ком основу према савезу. Клубови неће моћи почети првенсто док судије неће моћи приступити семинару до измирења дуговања.
  Spread the love

  Posted by admin @ 07:47 for Архива Вести |