• грбНа основу одлуке ФСС о спровођењу избора у фудбалској организацији и одлуке ИО ССОС ФС РИС, као и Општег Правилника ССОС ФС БО, Извршни одбор Стручне струковне организације судија ФС Борског округа је на својој седници одржаној 28.10.2015. године утврдио динамику и процедуру спровођења избора у окружној и општинским организацијама сдуија Бор, Неготин и Кладово.

    Извршни одбори општинских организација су дужни да канцеларији Фудбалског савеза Борског округа  до петка 30. октобра до 12,00 сати  доставе спискове чланова својих скупштина са кандидатима за функцију председника организације на општинском нивоу и тачан датум и место одржавања своје Изборне скупштине које морају бити одржане у периоду 09.11.2015. – 19.11.2015. године. Приликом утврђивања кандидата, строго се мора водити рачуна о критеријумима који дефинишу саму изборну процедуру за спровођење избора и кандидовање кандидата за председника организације.

    Након завршетка избора у општинским организацијама према утврђеној динамици, Изборна скупштина ССОС ФС Борског округа  треба се одржати у периоду од 20. новембра до 15. децембра 2015. године, на којој ће бити изабран председник и органи руковођења у ССОС ФС БО.

    Spread the love

    Posted by admin @ 11:29 for Архива Вести, Судије и делегати |