• Сви клубови са територије ФС Боског округа који се налазе у сталноим систему такмичења  у понедељак 11. децембара добили су помоћ у виду комплета дресова и по пет фудбалских лопти а клубови у Српској лиги и Зони Исток  и мреже за голове по УЕФА стандардима.

    Укупно 45 представника клубова из сва три општинска фудбаска савеза (Неготин , Мајданпек и Кладово), и Градског савеза Бор, који су у саставу Фудбалског савеза Борског округа су у свечаној сали Хотела ”Језеро” на Борском језеру присуствовали том чину а званичан домаћин испред града Бора је био Градоначелник Александар Миликић . Веома  вредне поклоне у име ФСС и ФСРИС уручивали су највиши руководиоци ФСРИС председник Зоран Игњатовић и први потпредседник Владан Гашић, као и  председник окружног фудбаског савеза Бор , Иван Пешић.

    Поделу спортске опреме увеличао је  и Зоран Гајић, министар за спорт у Влади Србије, иначе прослављени и трофејни одбојкашки тренер наше земље. Представници клубова изразили су велико задовољство на вредном поклону, међусобно су исказане и лепе жеље у Новој години и Божићним празницима, као и успешан наставак такмичарске сезоне.

    Захвалност у име свих 45 клубова са територије ФСБО јавно је изразио председник ФСБО Иван Пешић на 9.седници Извршног одбора ФС РИС која је одржана у петак 15.децембра 2023. године у Нишу.

    Spread the love

    Posted by admin @ 19:12 for Архива Вести |